• Alepia Miswak
  • Alepia Miswak

Miswak

Duurzame miswak tandenborstel
Levertijd:
Neem contact met ons op
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:

€4,50 €2,95

Incl. btw

Miswak tandenpoetshout

  • stralend verzorgde tanden
  • ideaal voor "tussendoor"
  • tandpasta overbodig

Deze duurzame miswak tandenborstel is gemaakt van de jonge twijgen van de miswakboom. De miswak wordt van oudsher van Afrika tot India gebruikt voor verzorgde tanden en natuurlijke mondhygiëne. De miswak bevat veel van nature belangrijke ingrediënten, die zich ook in hedendaagse tandpasta's bevinden, namelijk fluoride, silicium en calciumsulfaat. In de miswak zitten ook gipskristallen, welke helpen om het vastgekleefde vuil van de tanden los te maken. Daarnaast bevat de miswak ook tannines (deze zorgen voor de iets bittere smaak en hebben een kalmerend effect op slijmvliezen) saponinen, vitamine C, flavonoïdes en chloriden.

Gebruik: Voor het gemak bij het eerste gebruik, kunt u de dunne bast aan een kant verwijderen over een lengte van 1 cm of u kunt een stukje zachtkauwen, tot een borsteltje ontstaat. Daarmee kunt u de tanden en het tandvlees borstelen. Om de 14 dagen de borstel afsnijden en vernieuwen, dan is deze altijd hygiënisch fris!
Tongreiniger: borstel licht over uw tong en spoel uw Miswak ervoor en erna goed af met water.
Tanden poetsen: indien mogelijk met water natmaken - maar ook droog te gebruiken - en de tanden afzonderlijk borstelen.
Tandvlees masseren: voorzichtig en licht over het tandvlees strijken. Dat is al voldoende om de adstringerende werking van de looistoffen in Miswak voor steviger tandvlees zeer goed te gebruiken.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen