Diet-Food

Diet-Food
Dit bedrijf, dat bestaat al bijna 25 jaar bestaat is begonnen met de export en import van groenten en fruit. Sinds 2013, na een marktanalyse heeft dit bedrijf besloten om het karakter te veranderenn omdat er meer en meer een groeiende vraag naar gezonde, biologische voeding is. Dieet Food heeft besloten om aan deze behoeften te voldoen. In 2013 zijn we begonnen produceren en verkopen van Konjac noedels.

Een jaar later, in 2014, is het assortiment van producten in de categorie superfood en arganolie flink uitgebreid. Dieet Food verkoopt onder andere bio gerst gras, bio maca, bio acai bessen, bio hennep eiwit, en mixen van superfoods: bio Super Day, bio Super Slim en bio Super Detox.

Omdat Dieet Food zelf de fabrikant is, kan de klant er zeker van zijn dat alle producten van de hoogste kwaliteit, zijn en dankzij het feit dat de producten met de hand verpakt worden, is alles met precisie gedaan.

De grondstoffen komen uit Brazilië, Peru, Roemenië en China. Alle producten hebben biologische kwaliteit en certificering  afgegeven door de bevoegde instanties.

Lees meer
Geen producten gevonden...