Natuurlijke gezichtsolie

Natuurlijke gezichtsolie

Een goede gezichtsolie is een must! Bij ons vindt u de beste gezichtsolie. Natuurlijke, plantaardige oliën voeden, beschermen en herstellen de gezichtshuid. Van nature bevatten deze natuurlijke oliën veel voedingstoffen zoals vitamines, belangrijke vetzuren en antioxidanten. In bepaalde huidolie zitten ook stoffen die kalmerend en/of ontstekingsremmend werken.

Gebruik gezichtsolie

Breng telkens  een of twee druppels van de olie op de (het liefst licht vochtige) huid van het gezicht aan. Masseer de olie goed in. U kunt ook een paar druppels huidolie toegevoegen aan uw gezichtscreme of de huidole aanbrengen over uw dagelijske verzorging voor het gezicht. De ingrediënten uit de crème dringen door tot in de huid, en door de olie verdampt er weinig vocht. Ook een goede gezichtsmassage met olie doet wonderen! Een gezichtsolie kunt u ook uitstekende gebruiken om uw gezicht te reinigen en make-up te verwijderen.

Welke Gezichtsolie voor welk huidtype

Met de filter functie links op de pagina kunt u filteren wat de beste gezichtsolie is voor bijvoorbeeld een droge huid, vette huid of acne.

Lees meer