Henna haarverf

Henna haarverf

De 100% natuurlijke henna haarverf van Khadi bevat geen ammoniak, ppd en waterstofperoxide, maar bevat alleen zuiver natuurlijke kleurstoffen. De henna haarverf geeft het haar een mooie diepe en natuurlijke kleur. De verzorgende bestandsdelen hydrateren, verzorgen en beschermen het haar.

Het Henna haarverf product

De henna haarverf van Khadi kleurt uw haar met puur natuurlijke kleuren. Deze haarkleuring wordt gecontroleerd op schadelijke stoffen en onderworpen aan regelmatige strenge controles in onafhankelijke en erkende laboratoria. Deze henna haarverf bevat geen conserveringsmiddelen, kleurversterkingen, peroxiden of algemene chemicaliën. Door een zorgvuldige en speciale voorbereiding geeft de Khadi haarverf een intensiever resultaat dan andere natuurlijke henna haarverf.
Henna haarverf legt een transparante beschermlaag over het haar. Dit betekent dat het kleurresultaat in belangrijke mate wordt bepaald door uw natuurlijke haarkleur zodat unieke, natuurlijke tinten ontstaan. Gelieve hiermee rekening te houden! De haarverf bevat ook speciale Ayurvedische kruiden die het haar versterken, verzorgen en beschermen. De henna haarverf kan ook gebruikt worden op haar dat is gekleurd met chemische kleurstoffen.
Alle Khadi kleuren kunnen met elkaar worden gemengd! Experimenteer met de kleuren en creëer je eigen speciale tint!  Klik hier voor de Gebruiksaanwijzing  en hier voor de Veelgestelde vragen

Henna haarverf versus chemische haarverf

Henna haarverf kleurt het haar op een heel andere manier dan bij chemische kleurstoffen. Henna haarkleurmiddelen dringen niet door in de haarschacht, zij zitten op het oppervlak van het haar, maar leggen een laagje over de haren heen. Na het gebruik van een kruiden haarverf voelt het haar sterker aan, heeft meer volume en glanst.
Chemische haarverf bevat meestal ammoniak en peroxide en  kleurt  het haar in twee stappen. Tijdens het kleurproces opent de ammoniak de buitenste laag van de haarschacht (cuticula) zodat de haarkleur het binnenste gedeelte van het haar (cortex) kan bereiken. De Peroxide ontwikkelt dan de kleur voor het sluiten van de haarschacht. Herhaaldelijk gebruik van chemische kan het haar beschadigen, uitdrogen, dof en breekbaar maken, dit in tegenstelling tot de Henna haarverf.

Lees ook onze uitgebreide Khadi haarverf handleiding of Veelgestelde vragen

Lees meer