• Khadi Haarspoeling goud blond - 100gr

Khadi Haarspoeling goud blond - 100gr

Haarspoeling goud blond - 100% natuurlijk en vegan. BDIH keurmerk.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:

€8,30 €5,30

Incl. btw
Inhoud:
Keurmerk:
Vegan:
Vegetarisch:
Geen: Dierproeven • Parabenen • Phenoxyethanol • Siliconen • SLS • Dierlijke stof • Synthetische geur/kleurstof

Khadi Plantaardige Haarverf goud blond geeft grijs haar een goud blonde tot goud rood-blonde tint, afhankelijk van hoe lang u verf laat intrekken. Dit is geen permante kleuring en vervaagt langzaam. Bijzonder geschikt om grijs haar vitaliteit en glans te geven zonder een permanente kleurverandering. Donker haar wordt verzorgd met kostbare kruiden.

100% natuurlijk en vegan. BDIH keurmerk.


Op donker haar is deze kleur vaak niet zichtbaar. Maakt het haar niet lichter!

De verzorgende bestandsdelen hydrateren, verzorgen en beschermen het haar. BDIH certificering, geen chemische toevoegingen, geen conserveringsmiddelen of kunstmatige kleurstoffen.
Alle haarverf van Khadi is gecontroleerd op schadelijke stoffen en onderworpen aan strenge controles. Khadi® plantaardige haarverf legt een transparante beschermlaag over het haar. Dit betekent dat het kleurresultaat in belangrijke mate wordt bepaald door uw natuurlijke haarkleur zodat unieke, natuurlijke tinten ontstaan.

Let op:
Hoe langer de inwerktijd, hoe intenser en donkerder de kleur.
Hoe langer de inwerktijdd des ter roder het resultaat!
Hoe hoger de temperatuur van het water bij het mengen, des te geler de kleu. Daarom is 50 ° C de meest geschikte temperatuur van het water, niet warmer!
Bij veelvuldig gebruik kan het resultaat donkerder worden.
Bij veelvuldig gebruik, is het raadzaam om alleen de uitgroei te kleuren. Verf alleen het gehele haar bij elke vierde behandeling.

Klik hier voor de handleiding.

Tip:
Voor een meer intense kleur, zonder rode tint, is het raadzaam om een tweede kleuring direct na de inwerktijd van de eerste toepassing aan te brengen.
We raden niet aan om zuren toe te voegen bij het mengen (appelazijn, citroensap, enz.). De kleur kan dan intent rood uitvallen.

Ingrediënten (INCI): Cassia Leaf Powder*, Indigofera Tinctoria Leaf Powder*, Lawsonia Inermis Leaf Powder*, Curcuma Longa Rhizome Powder*                                                                                      * = Certified organically gr


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen