• Nimi ayurveda Tridosha massage olie

Tridosha massage olie

Massageolie volgens tradtioneel ayurvedisch recept. Ontspannende en verlichtende werking bij spierpijn en nervositeit.
Levertijd:
Neem contact met ons op
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:

€17,95 €10,95

Incl. btw
Inhoud: 200ml
Keurmerk:
Vegan: Ja
Vegetarisch: Ja
Geen: Dierproeven • Parabenen • Phenoxyethanol • Siliconen • SLS • Dierlijke stof • Synthetische geur/kleurstof

De Nimi tridosha wellness massage-olie is een hoogwaardige massage olie volgens ayurvedische traditie. De olie heeft zeer aangename houtachtige muskus en rozemarijn geur.

In India, wordt sesamolie traditioneel gebruikt om de voeten te masseren. Sesamolie dient als voeding van de huid en beschermt tegen de schadelijke effecten van buitenaf.  Sesamolie is geschikt voor de droge en rijpere huidtypes. Moet worden vermeden door mensen met een notenallergie.

Vitex negundo staat bekend om de verlichtende eigenschappen bij spierpijn en gewrichtspijn. Vites wordt door de ontsteking remmende eigenschappen vaak gebruikt voor de behandeling van artritis en reuma. Het sap van Vitex negundo bladeren kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor de behandeling van een verstuikte enkel, artritis pijn en lichte verwondingen.

Kalmoes stimuleert de doorbloeding van de huid. Hierdoor kunnen reuma- en jichtpijnen en spierpijn verlicht worden.

Valeriana Wallichii (indian valerian of Taggar) staat bekend om zijn diepe, rijke, muskus en houtachtige geur. Het kruid wordt sinds oudsher gebruikt voor slapeloosheid, nervositeit en spierkrampen.

Tridosha olie is ook ideaal als huidolie.

Ingrediënten: Sesamum Indicum Oil, Sida Cordifolia Leaves, Vitex Negundo Leaves, Acorus Calamus Rhizome, Cyperus Scariosus Rhizome, Ricinus Communis, Valeriana Wallichii, Rosmarinus Officinalis Oil, *Limonene
* Natuurlijke etherische oliën
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen